Поштовани посетиоци. Молимо Вас да пре него што нас контактирате погледате ову секцију Интернет презентације и на њој пронађете одговоре на питања која Вас интересују.

 

Хвала Вам!

Закон о заштити података о личности

Према одредбама члана 56. Закона о заштити података о личности ("Сл. гласник РС бр 87/2018 од 13.11.2018 у даљем тексту ЗЗПЛ), прописано је да ће одговорно лице-директор одредити једно или више службених лица за заштиту података о личности.

ОВЛАШЋЕНО ЛИЦЕ

ИВАН МАРКОВИЋ

Лице овлашћено испред ЈКП "12.СЕПТЕМБАР" за заштиту података о личности је Иван Марковић, руководилац Сектора за развој.

0800 031 039

БЕСПЛАТНА ЛИНИЈА ЗА КОНТАКТ ОВЛАШЋЕНОГ ЛИЦА

Информације од јавног значаја

Поступак за приступ информацијама од јавног значаја се води у складу са Законом о слободном приступу информацијама од јавног значаја („Службени гласник РС“ бр. 120/04, 54/07, 104/09, 36/10 и 105/21), на основу усменог или писменог захтева за остваривање права на приступ информацијама од јавног значаја. Захтев обавезно садржи назив органа коме се упућује, име, презиме и адресу тражиоца, што прецизнији опис тражене информације , као и друге податке који олакшавају проналажење тражене информације. Свако може поднети захтев за приступ информацијама, а у захтеву не мора навести разлог тражења информација.

ОВЛАШЋЕНО ЛИЦЕ

ИВАН МАРКОВИЋ

Лице овлашћено испред ЈКП "12.СЕПТЕМБАР" за поступање по захтевима за слободан приступ информацијама од јавног значаја је Иван Марковић, руководилац Сектора за развој.

0800 031 039

БЕСПЛАТНА ЛИНИЈА ЗА КОНТАКТ ОВЛАШЋЕНОГ ЛИЦА

НАЈЧЕШЋЕ ПОСТАВЉАНА ПИТАЊА И ОДГОВОРИ

Рециклажа је издвајање материјала из отпада и његово поновно коришћење. Укључује сакупљање, издвајање, прераду и израду нових производа из искориштених ствари или материјала. Веома је важно прво одвојити отпад према врстама отпадака. Многе отпадне материје се могу поново искористити ако су одвојено сакупљене. У рециклирање спада све што може поново да се искористи, а да се не баци. Без увођења рециклаже у свакодневни живот немогуће је замислити било какав целовит систем управљања отпадом.
Стакло, папир, картон, све врсте метала (бакар, алуминијум, гвожђе) пластика, керамика.
Не могу се рециклирати пелене за бебе, медицински отпад, улошци, сирови отпад, храна, стиропор,
Црне најлонске џакове за рециклажу можете добити од наших радника када буду скупљали отпад у Вашој улици. Довољно је само да им затражите и они ће Вам бесплатно дати паковање црних џакова. Исто тако можете доћи у ЈКП "12 Септембар" радним данима од 07 - 15 часова и радо ћемо Вам дати џакове.
Уколико имате било каквог кабастог отпада немојте га бацати на депонију која је затворена или на неку дивљу депонију. Позовите нас и ми ћемо тај отпад БЕСПЛАТНО одвести са Вашег имања. Довољно је само да нас позовете на број 031/864 - 544 или кликните ОВДЕ да попуните формулар.
Уколико приметите било какав квар на водоводној или канализационој мрежи обавестите нас што пре како би наше екипе на време изашле на терен, процениле штету и брзо отклониле квар. Број за ХИТНЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ је 066 858 0322 и доступан је сваки дан од 07 - 22.
Све Ваше рекламације можете пријавити на број телефона 031/864 - 587.
Старе књижице за плаћање воде и комуналија више не важе. Ваш рачун можете измирити на шалтеру тако што ћете донети Ваш рачун.

Уколико нисте пронашли одговоре на Ваша питња можете нас контактирати

Picture of

Светосавска 6
31250 Бајина Башта
Република Србија

031/864 - 544

031/865 - 547

info@jkp12septembar.rs

ПОШАЉИТЕ НАМ ПОРУКУ

    Сва поља означена са * су обавезна

    БЕСПЛАТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА

    ПОЗОВИТЕ НАШУ БЕСПЛАТНУ ТЕЛЕФОНСКУ ЛИНИЈУ ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ И РЕКЛАМАЦИЈЕ

    0800 031039