Poštovani posetioci. Molimo Vas da pre nego što nas kontaktirate pogledate ovu sekciju Internet prezentacije i na njoj pronađete odgovore na pitanja koja Vas interesuju.

 

Hvala Vam!

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA I ODGOVORI

Reciklaža je izdvajanje materijala iz otpada i njegovo ponovno korišćenje. Uključuje sakupljanje, izdvajanje, preradu i izradu novih proizvoda iz iskorištenih stvari ili materijala. Veoma je važno prvo odvojiti otpad prema vrstama otpadaka. Mnoge otpadne materije se mogu ponovo iskoristiti ako su odvojeno sakupljene. U recikliranje spada sve što može ponovo da se iskoristi, a da se ne baci. Bez uvođenja reciklaže u svakodnevni život nemoguće je zamisliti bilo kakav celovit sistem upravljanja otpadom.
Staklo, papir, karton, sve vrste metala (bakar, aluminijum, gvožđe) plastika, keramika.
Ne mogu se reciklirati pelene za bebe, medicinski otpad, ulošci, sirovi otpad, hrana, stiropor,
Crne najlonske džakove za reciklažu možete dobiti od naših radnika kada budu skupljali otpad u Vašoj ulici. Dovoljno je samo da im zatražite i oni će Vam besplatno dati pakovanje crnih džakova. Isto tako možete doći u JKP "12 Septembar" radnim danima od 07 - 15 časova i rado ćemo Vam dati džakove.
Ukoliko imate bilo kakvog kabastog otpada nemojte ga bacati na deponiju koja je zatvorena ili na neku divlju deponiju. Pozovite nas i mi ćemo taj otpad BESPLATNO odvesti sa Vašeg imanja. Dovoljno je samo da nas pozovete na broj 031/864 - 544 ili kliknite OVDE da popunite formular.
Ukoliko primetite bilo kakav kvar na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži obavestite nas što pre kako bi naše ekipe na vreme izašle na teren, procenile štetu i brzo otklonile kvar. Broj za HITNE INTERVENCIJE je 066 858 0322 i dostupan je svaki dan od 07 - 22.
Sve Vaše reklamacije možete prijaviti na broj telefona 031/864 - 587.
Stare knjižice za plaćanje vode i komunalija više ne važe. Vaš račun možete izmiriti na šalteru tako što ćete doneti Vaš račun.

Ukoliko niste pronašli odgovore na Vaša pitnja možete nas kontaktirati

Picture of

Svetosavska 6
31250 Bajina Bašta
Republika Srbija

031/864 - 544

031/865 - 547

info@jkp12septembar.rs

POŠALJITE NAM PORUKU

    Sva polja označena sa * su obavezna

    BESPLATNA TELEFONSKA LINIJA

    POZOVITE NAŠU BESPLATNU TELEFONSKU LINIJU ZA INFORMACIJE I REKLAMACIJE

    0800 031039